Joustava automyynti Kajaanista koko Suomeen

Kysy lisää palveluistamme!

Autovälitys Peltoniemi Oy on automyynnin asiantuntija Kajaanissa. Myymme autot laidasta laitaan koko Suomeen. Valikoimaamme kuuluvat käytetyt, laadukkaat vaihtoautot. Otammekin vaihdossa vastaan autot ja muut moottoriajoneuvot laidasta laitaan.

Kerro tarpeistasi, niin autamme sinua löytämään oikean ajoneuvon, joka istuu arkeesi, tyyliisi ja budjettiisi. Kaupat ja toimitukset onnistuvat ongelmitta koko Suomen alueelle, joten älä epäröi ottaa yhteyttä yli vuosikymmenen palvelleeseen autoliikkeeseemme. Teemme kaikista autoistamme videot ja tarkat kirjalliset kuvaukset, joiden avulla ostopäätös on helppo tehdä myös etänä.

Otamme autosi vastaan vaihdossa!

Otamme vaihdossa erilaisia ajoneuvoja aina autoista mopoihin, mönkijöihin, veneisiin, peräkärryihin ja jopa traktoreihin. Tutustu tarjolla olevien vaihtoautojen valikoimaan ja jos joku malleista miellyttää, soita ja kysy rohkeasti lisää. Palvelemme mielellämme asiakkaita eri puolilla Suomea.

Autokauppa käy pitkän linjan autoliikkeessämme hyvin, joten vaihtuvuus autovalikoimassamme on kova. Jos et suoraan löydä hakemaasi mallia valikoimastamme, ole silti yhteydessä. Kerro, minkälaista autoa haet, niin otamme sinuun yhteyttä heti, kun saamme sopivan mallin liikkeeseemme.

Tutustu vaihtoautoihin

Joustavat rahoitukset autoille

Tarjoamme autokauppoihin joustavia rahoitusvaihtoehtoja. Rahoitus on mahdollista järjestää jopa ilman käsirahaa.

Pyrimme palvelemaan kaikenlaisia autonostajia budjetista riippumatta, joten älä epäröi ottaa meihin yhteyttä autotarpeissasi. Rahoitukset onnistuvat liikkeessämme OP-rahoituksen ja Svea Ekonomin kautta, alkaen 69 €/kuukausi (ilman käsirahaa).

Jos et etsi omaa ajoneuvoa vaan esimerkiksi moottorikelkkaa tai traileria vuokralle, tutustu myös vuokrapalveluihimme. Vuokrahintamme ovat kohtuulliset ja palvelu luotettavaa – kysy erilaisista vaihtoehdoista!

Lue lisää vuokrapalveluista